Božinović: Kretanje unutar županije bez propusnica!? Mjera bi stupila na snagu u ponoć, ali do realizacije će proći dan, dva”

0

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović govorio je o popuštanju mjera, pri čemu se dotaknuo i mogućnosti otvaranja frizerskih salona.

Ministar unutarnjih poslova i šef nacionalnog stožera Davor Božinović kazao je u emisiji Novi dan N1 televizije kako će mjere biti produžene, ali vjerojatno uz modifikacije, o čemu će se odlučivati idućih dana. Dodao je i kako je situacija sada takva da se mjere mogu produžiti na 15 dana, ne više na 30, izuzev one o tranzitu preko granica, za što je na europskoj razini dogovor da to i dalje ostane na 30 dana.

“Za e-propusnice ćemo vidjeti kako se može putovati bez njih unutar pojedine županije. Mislimo da to u ovom trenutku ne bio preveliki rizik”, rekao je Božinović. Ta bi mjera stupila na snagu u ponoć, županije se trebaju o tome izjasniti nacionalnom stožeru, koji potom donosi odluku, ali do realizacije može proći dan-dva, ovisno o pojedinoj županiji, ustvrdio je Božinović.

Gs Press / dnevnik.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.