Dragi naši sugrađani,

s velikim ponosom pozivamo vas da se pridružite našem timu volontera u udruzi „Pčelice“ u našoj misiji stvaranja podrške, razumijevanja i zajedništva u zajednici djece s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima.

Već dugi niz godina naša udruga teži stvaranju sigurnog okruženja koje potiče inkluziju, razumijevanje i podršku, a za to nam je potrebna pomoć volontera. Volonteri su srce našeg rada i njihova predanost i entuzijazam mogu napraviti značajnu razliku u našoj zajednici. Bez obzira na vaše talente, vještine ili iskustvo, postoji mjesto za vas u našoj zajednici volontera.

Kroz raznovrsne aktivnosti i radionice koje provodimo, poput umjetničkih izražaja, sportskih aktivnosti, edukativnih programa i terapijskih igara, djeci pružamo mogućnost izražavanja, učenja i rasta. Svaki volonter ima priliku biti kreator nezaboravnih iskustava i podrške za sve korisnike naše udruge.

Pridružite nam se u našem putovanju ka inkluzivnijem i podržavajućem društvu. Ukoliko želite kroz volontiranje dati svoje dragocjeno vrijeme i znanje korisnicima „Pčelica“ ispunite prijavnicu: https://forms.gle/rvwQvJkeMMGPQkkWA ili se javite na broj mobitela – 095/905-1530 (Željka Šikić) SMS porukom.

Zahvaljujemo vam na interesu i podršci!

Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju “Pčelice”