četvrtak, 15. lipnja 2017. godine u 21 h, atrij KIC-a Gospić

Smaragdni ekološki filmski festival – SEFF jedini je hrvatski filmski festival koji deset dana neprekidno mijenja lokacije. Festivalski tim na biciklima kao ekološki prihvatljivim prijevoznim sredstvima obilazi tridesetak mjesta u Sisačko-moslavačkoj županiji i Bosni i Hercegovini, gdje publici ruralnih i urbanih krajeva prikazuju odabrane kratke ekološke filmove. Programski je usmjeren na kratkometražne filmove u trajanju do 15 minuta, a pobjednika bira publika. 10. SEFF službeno traje od 6. do 11. lipnja 2017. sa završetkom u Hrvatskoj Kostajnici, a gostovanjima će potom posjetiti širu regiju u Hrvatskoj i izvan nje. Filmovi će se prikazati u revijalnom tonu i u ostalim gradovima koje će nakon službenog dijela festivala, posjetiti festivalski tim pod nazivom SEFF u gostima.

U četvrtak, 15. lipnja 2017. godine  s početkom u 21 sat, SEFF četvrtu godinu za redom gostuje u atriju KIC-a Gospić. Organizira se ljetno kino, a prikazat će se nagrađeni filmovi s ovogodišnjeg SEFF-a.

Osim u Gospiću, SEFF će na području Ličko – senjske županije gostovati u Otočcu  dana 14. lipnja, u Perušiću 15. lipnja te u Rudopolju 16. lipnja.

Gs Press / KIC Gospić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.