OGROMNE su gužve na autocesti A1 prema moru.

Gužve su od Bosiljeva nadalje. Prema Googleu, put od Zagreba do Zadra traje i do dva sata dulje.

Indexov čitatelj koji se zatekao u koloni požalio se da nije bilo pravovremene obavijesti o gužvi kako bi se ljudi mogli prebaciti na staru cestu.

HAK: Kolone su, između čvorova Otočac i Perušić je kolona od oko 9 kilometara

HAK navodi kako je na autocesti A1 povećana gustoća prometa u smjeru Dubrovnika i da se na pojedinim dionicama u zonama radova vozi u kolonama u pokretu uz zastoje. Zbog kolone vozila u tunelu povremeno se zatvara tunel Brezik u smjeru Dubrovnika.

Između čvorova Otočac i Perušić, u zoni radova i dvosmjernog prometa, između 141. i 148. km, u smjeru Dubrovnika kolona je oko 6 km, navodi HAK.

Prometna nesreća je na čvoru Posedarje u smjeru Zagreba, a vozi se u koloni zbog povećane gustoće prometa u zoni radova između čvorova Posedarje i Zadar centar u smjeru Dubrovnika. Kolona vozila između čvorova Rovanjska i Posedarje u smjeru Dubrovnika zbog povećane gustoće prometa i radova je oko 3 km.

Vozilo se pokvarilo u tunelu Mala Kapela u smjeru Zagreba. Vozi se uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Na A3 izgorio auto

Velika je gužva i na autocesti A3 u smjeru Lipovca. Na Bajakovu je kolona teretnih vozila oko 5 kilometara. Velike su gužve i na graničnim prijelazima sa Srbijom i BiH. Na prijelazu Stara Gradiška, na izlazu iz Hrvatske, čeka se i po tri sata.

Na A3 zmeđu čvorova Popovača i Kutina, u smjeru Lipovca, izgorio je auto. Vozi se uz ograničenje brzine od 80 km/h, jednim trakom.

Gs Press / index.hr