Neće nama pametovati oni koji su mijenjali stranke i s Mesićem omalovažavali prvog hrvatskog predsjednika

Jučer je održana Izborna skupština Zajednice utemeljitelja HDZ-a dr. Franjo Tuđman Ličko – senjske županije. U nazočnosti 91 izaslanika izabrana su tijela koja će voditi Zajednicu utemeljitelja  sljedeće četiri godine.

Izvješće o radu Zajednice podnio je predsjednik Ivica Čačić Kockar. U svom izvješću osvrnuo se i na Nacionalnu razinu kao njezin dopredsjednik . Istaknuo je vrlo dobru suradnju utemeljitelja i  Županijskog odbora HDZ-a Ličko – senjske županije kao ogledni primjerak kako bi to trebalo biti i u svim Županijama. Osvrnuo se i na one koji u zadnje vrijeme pokušavaju nestatutarno pristupiti Zajednici, a do jučer su mijenjali političke boje dresova, sa Mesićem i ostalima vodili politiku omalovažavanja HDZ-a i prvog predsjednika dr. Franju Tuđmana . Izvješće predsjednika je jednoglasno prihvaćeno. U ostatku radnog dijela sjednice izabrana su tijela Zajednice – Županijski odbor, Nadzorni odbor i Izaslanici za Nacionalnu konvenciju Zajednice.

Za predsjednika je ponovno izabran Ivica Čačić Kockar, za potpredsjednike su izabrani Josip Vrkljan, Mile Čančar,  Željko Laškarin i Ante Žarkov, a za  tajnika Anton Vlainić.

Skupu su nazočili  član predsjedništva HDZ-a i predsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije  dr. Darko Milinović, župan Milan Kolić, te predsjednici općinskih  i gradskih  odbora HDZ-a .

GsPress/HDZ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.