Puna su nam usta hvale Adventa u Zagrebu. Istodobno ne jenjavaju kritike s političkom pozadinom po kojoj su samo „rodijaci“, šoferi  i prijatelji mogli dobiti štand, odnosno kućicu u Zagrebu. I onda ih dati u podnajam. Posjetili smo Advent u Zagrebu i donosimo vam prve utiske, ali i usporedbe nekih detalja s našim prosincom u Gospiću.

Na TV-u smo čuli mnoge kritike o najskupljim kobasicama, fritulama i kuhanom vinu „na svijetu“. Kritičari su išli do te mjere daleko pa su ustvrdili kako je riječ o vrlo nekvalitetnim prehrambenim proizvodima.

Što se tiče uređenja kućica i svih površina, Advent u Zagrebu doista zaslužuje sve pohvale. Usporedimo ovo s Gospićem.

Treba priznati kako se u Gospiću doista mogu pojesti najukusnije kobasice u široj regiji. Valja dodati kako su izvrsne, sve je higijenski i jeftino. Isto je i sa fritulama: ukusne su, jeftine i peku se pred vama. Čovjek može večerati za 30-ak kuna, što je svakako cijena izvan svake konkurencije. Da ne bismo nekoga reklamirali treba naglasiti kako se na Trgu Stjepana Radića kobasice mogu kupiti na dvjema lokacijama, uz spomenutu kvalitetu, povoljne cijene i izuzetan okus. Zagreb je OK i po mnogo čemu je bez premca, ali je naša klopa po svemu bolja!!!

GS press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.