Članovi Planinarskog društva „Željezničar“ iz Gospića svake godine na Silvestrovo organiziraju planinarenje i potom doček Nove godine. Tako će biti 31. prosinca kada će se tradicionalno okupiti na Baškim Oštarijama. Više nam je rekao tajnik društva i vođa izleta Mile Milković.

-Okupljanje planinara je u Planinarskoj kući „Vila Velebita“ na staru godinu ujutro u 8 sati. Slijedi kratko druženje i zagrijavanje uz čaj prije polaska na „nepoznatu“ rutu. Naime svake godine izabereno drugu stazu koja završava netom prije 12 sati na dočeku Nove godine u hostelu na Baškim Oštarijama. Duljina te novogodišnje planinarske staze nije strogo određena, a traje oko tri sata lagane šetnje. Svi zainteresirani za ovaj izlet mogu mi se obratiti na broj mobitela 098/ 922 3187, rekao nam je vođa izleta Mile Milković.

Kako smo već javljali, kod hostela na Baškim Oštarijama organizira se vjerojatno najbolji doček Nove godine u podne. Zbog izvrsnog planinskog ambijenta, žive glazbe i vrhunskih delicija po pristupačnim cijenama sasvim je sigurno da će hostel u dvije dvorane i terasom i ove godine biti krcat posjetitelja koji će „umornu“ 2019. godinu poslati u povijest točno u podne!

Gs Press / M.S.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.