Prošlo je 25 godina otkako su Željko i Nada Tušak otvorili svoju prvu pekaru u Ličko-senjskoj županiji, a danas je njihova obiteljska priča postala sinonim za inovaciju, kvalitetu i predanost u pekarskom sektoru. Kroz dva i pol desetljeća, Tušak pekare su se proširile na više lokacija, a uz to su razvili i brojne nove brendove te kompanije poput Miralis, Speci, Market Tušak, a uskoro se lansira i brand ”Moja torta’.

Njihov put do uspjeha započeo je 2002. godine s prvom prodajnom lokacijom u Gospiću, a ubrzo su se širili po županiji s prodajnim mjestima u Karlobagu, Perušiću, gospićkom Čardaku, Budačkoj ulici i centru grada. Tušak pekare danas zapošljavaju više od 50 djelatnika i dio su Tušak grupe koja nastavlja rasti i razvijati se u skladu s potrebama tržišta.

U svom kontinuiranom nastojanju da budu u korak s promjenama u industriji, Tušak pekare su prepoznale važnost ulaganja u nove tehnologije i zelenu transformaciju. Nedavno su uložili više od 100.000 eura u energetsku učinkovitost, postavljajući solarne panele na svojim pogonima, čime su postali jedan od prvih pekarskih pogona koji koriste solarnu energiju. Također su uveli novi informatički sustav “Jupiter” kako bi poboljšali učinkovitost poslovanja.

Kako bi proslavili 25 godina uspješnog poslovanja, Tušak pekare će organizirati razne kampanje i posebne ponude za svoje vjerne kupce od svibnja ove do sljedeće godine. Direktor Tušak pekare, Danijel Tušak, istaknuo je: “Naša tradicija nas obvezuje da pratimo i namećemo trendove u pekarskoj industriji, stvarajući nove okuse i inovacije. Svjesni važnosti digitalne transformacije, neprestano investiramo u procese kako bi bili bliže kupcima i učinkoviti. Za naše roditelje, ovo je bio rizičan put, ali smo ga s ponosom moja sestra i ja nastavili. Želim zahvaliti svakom našem djelatniku, svakom našem kupcu na potpori. ”

Tušak pekare su postale omiljeno odredište za ljubitelje pekarskih proizvoda u regiji. Njihova predanost kvaliteti i svježini proizvoda te inovativnosti u stvaranju novih okusa i recepata pridobili su povjerenje kupaca tijekom godina. Uz osnivanje novog branda “Moja torta”, Tušak pekare nastavljaju širiti svoju ponudu i udovoljavati raznolikim preferencijama kupaca. Bez obzira jeste li ljubitelj slatkih ili slanih peciva, svježeg kruha ili kolača, Tušak pekare imaju nešto za svakoga.

S ponosom slaveći svoju 25. obljetnicu, Tušak pekare su ostvarile uspjeh zahvaljujući viziji, upornosti i obiteljskom timskom radu. Kroz kontinuirano ulaganje u inovacije i prilagodbu trendovima, ova obiteljska priča iz Ličko-senjske županije dokazuje da je ustrajnost i strast ključna za uspješno poduzetništvo.

Gs Press