Gospić je ovih dana dobio još jedan  detalj svojega  urbanog lifestyla. Jump bar (ili na standardnom pazariškom jeziku „Skočibar“) sinoć se definitivno potvrdio kao još jedno od gradskih okupljališta na kojemu se ne bi smjeli događati izljevi strasti kakvi zadnjih godina dominiraju gradom. Pri tome mislimo na krkanske birtije gdje se količina dobre zabave mjeri količinama razbijene staklene ambalaže o tuđe ili o vlastitu glavu.

Jump bar je sinoć odisao atmosferom u kojoj se dalo  osjetiti veliku količinu energije publike, što se manifestiralo  plesom i glasnim odobravanjem publike nakon svake skladbe što ih je svirao trio „Tajno ime“. Međutim, nije bilo tajni da su se pripadnice ljepšeg spola bolje zabavljale od manje-više statičnih  dečki. Bez obzira na ovu zaporku bila je to jedna odlična večer provedena u opuštenom i sjajnom raspoloženju brojnih posjetitelja.

Jump bar je nekadašnja Vaga. Za osvježenje interijera pobrinuo se uvijek maštoviti slikar, majstor  prof. Ivan Golac, a za ukupni dobar dojam Katarina i Damir. Da sve ovo ne bi bila samo isprazna hvala, dobro je pogledati galeriju slika sa sinoćnje fešte u Jump-u.

Gs Press / N. Mraović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.