Sprema se treće izdanje Baške Oštarije traila – BOŠT 2023, koje će se održati sutra, 10. lipnja 2023. na Baškim Oštarijama. Ovaj jedinstveni događaj poziva sve ljubitelje prirode i trčanja da se pridruže i uživaju u neusporedivim prirodnim ljepotama Velebita.

Organizatori su naglasili važnost ovakvih događanja za promicanje zaštićenih područja i aktivnog života u skladu s prirodom. Također su istaknuli suradnju s različitim lokalnim partnerima u organizaciji ovogodišnjeg događaja.

Baške Oštarije trail – BOŠT 2023, osim što promiče aktivni život, pruža priliku za istraživanje lokaliteta Baških Oštarija kao destinacije za aktivan odmor. Ovaj događaj bilježi rast u posljednje tri godine, s povećanjem broja sudionika za 100%.

Utrka će ponuditi dvije staze, “Family time” dužine 4 km i “4 vrha” dužine 11 km, koje će pružiti sudionicima priliku da istraže prirodne ljepote Baških Oštarija i uživaju u pogledu na četiri velebitska vrha, Velebit, podvelebitski kanal i Karlobag.

Treće izdanje Baške Oštarije traila – BOŠT 2023. obećava postati izvanredan događaj za sve ljubitelje prirode i trčanja, pružajući priliku sudionicima da uživaju u neusporedivim prirodnim ljepotama dok se natječu na jedinstvenom terenu Velebita.

Gs Press