Popularizam radi čudo. Prve godine nove vlade grada Gospića, gradonačelnikova (zl)oglasna ploča najavljuje kako se skromno može proslaviti dani grada Gospića bez imena neke skupe zvijezde!  Već druge godine se dovodi Danijela Martinvić  i ove godine Gazde i koncert Klape Rišpet.  Koliko nas to sve koštalo, saznat ćemo kada Karlovi kosturi budu iskakali iz ormara!

Dogodile su iste stvari za koje je gradonačelnik prozivao  prethodnu vlast. Nitko pametan nije protiv dobre zabave i to se sinoć pokazalo na djelu. Protiv smo jefitnog populizma. Budući se sve snima i sve se pamti podsjetimo se nekih detalja. Govorio nam  je gradonačelnik da će Gospiću uštedjeti oko tri milijuna kuna godišnje jer ne uzima plaću, ne koristi službeni auto, gorivo, vozača i mobitel. Zato smo u ovo vrijeme njegova mandata procvjetali. Sve je temeljio na „kosturima iz ormara“, velikoj štednji i dugu prethodnika od 14 i više milijuna kuna. Ako je tako zašto se nitko nije za taj dug našao u ćorki?

Blagdansko je vrijeme i nećemo više. Drugom prigodom nastavljamo se teorijom o otvaranju po 500 novih radnih mjesta godišnje. Na tome je tadašnja lista i dobila izbore. Sigurno svi lažu da nas je sve manje u gradu jer posla nema. Kako kaže narod: Obećanje ludom radovanje.

GS press

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.