Nitko od novinara nije došao popratiti finale Ljetne malonogometne lige u Gospiću, čak ni gradonačelnikovi  uhljebi. Gradonačelnik nije osobno mogao doći podjeliti pehare (a kao prvak njemačke malonogometne lige trebao je doći, šteta) nego je Karlo poslao zamjenika. Bila je to manifestacija vrijedna svake pažnje prema sudionicima jer se igrao dobar nogomet i slavilo sport. Na dodjelu nagrada za prvo, drugo i treće mjesto su dijelili pehare Marko Sokolić, predsjednik kluba, zamjenik Ivan Tomljenović i Karlo Tomljenović kao organizator malonogometne lige.

Šteta da portal koji je dobio nagradu gradske i županijske razine sportskog saveza nije se udostojio naći na finalu, a kamoli popratiti taj sportski događaj.  Već je svakom poznato da je dobio nagradu za praćenje velikog Karla Starčevića, a ne za sport!

Gs Press je bez uhljebskog radnog mjesta a i bez kune (čak i kada mu je Grad Gospić dužan novce)  popratio ovaj event gdje su se dečki žestoko borili za titulu Ljetne malonogometne lige “Gospić 2019.). Podsjetimo se:

Utakmica za 3.mjesto

CB LA VUČNA SLUŽBA LONČAR – CB PICASSO (0:1) 1:5

0:1 Matija Ostović, 0:2 Dragan Zeba (a.g), 0:3 Martin Bogdanić, 1:3 Dragan Zeba, 1:4 Martin Bogdanić, 1:5 Danijel Tonković

FINALNA UTAKMICA TURNIRA

LUCY’S BOYS – CB PEKARA FM (1:0) 2:0

1:0 Roko Starčević, 2:0 Ivan Starčević

LUCY’ S BOYSIMA TURNIR I SVE POJEDINAČNE NAGRADE

1. LUCY’S BOYS
2. CB PEKARA FM
3. CB PICASSO
4. CB LA VUČNA SLUŽBA LONČAR

Najbolji igrač: Lucijan Tomac
Najbolji strijelac: Roko Starčević
Najbolji golman: Aleksandar Caga

Portal GS press još jednom iskreno čestita svim igračima na srčanoj borbi i pokazanoj fair play igri.

GS Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.