Ukoliko vam je dosta smrtno ozbiljnih tema, gospićki „Jump bar“ je ovoga petka kao stvoren za vas. Od 21 sat s vama će biti urnebesno dobri Željko Pervan, stand up komičar bez premca. Komičar koji sve obara s nogu svojim burleskama vodi vas ovoga petka „Na rub Europe“.
U svojoj novoj stand up komediji „Na rubu Europe“, Pervan se dotiče svih aktualnih polemika oko ulaska u EU, a začin ovog beskrajno duhovitog stand up-a su i sve aktualne teme hrvatskog društva, koje muče malog čovjeka.
-„Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je vjerojatno namjerna i dobro pogođena“, tvrdi majstor smijeha i sarkazma Željko Pervan, koji u svojoj izvedbi ne ostaje dužan ni umirovljenicima, ženama, muškarcima, političarima, sa svima zbijajući šale i kroz tu svoju optiku prikazujući u biti stvarnost kakva ona jest. Pa se ti smatraj!
Željko Pervan nam tako i ovom svojom stand up komedijom pokazuje kako se sjajne stvari čine i bez mnogo love, ali s gomilom entuzijazma i nadasve jedinstvenim talentom. U svojoj dugotrajnoj karijera urednika, glumca, voditelja i zabavljača Pervan nam je darovao neke od najzabavnijih radijskih i televizijskih formata: Malu školu loše glume, Zločestu djecu, kviz Kalamburgud, Večernju školu, Malo morgen, Pervanovo, Obećanu zemlju i kviz Uzmi ili ostavi!
Navikli smo da nas živa legenda kultne Večernje škole zabavlja na malim ekranima, dokazujući kako smijeh nije nepoznanica običnim ljudima, niti monopol onih drugih, No, ovog čovjeka zaista treba doživjeti licem u lice! Stoga ne propustite novu hit stand up komediju Željka Pervana „Na rubu Europe“! Zabava i sati neprekidnog smijeha za sve generacije publike su zajamčeni!!!
Gs Press / JUMP BAR

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.