Na brodu je pronađen mrtav muškarac: Otrovana obitelj sinoć je na Hvaru jela školjke

0

DANAS je na brodu kod Hvara preminuo strani državljanin.

Kako je izvijestila splitsko-dalmatinska policija, na brodu je pronađen mrtav muškarac. Četiri osobe su zbog lošeg zdravstvenog stanja prevezene u splitsku bolnicu, među kojima i dvoje djece. Kako doznajemo od policije, sumnja se na trovanje hranom.

Djeca hitno prevezena helikopterom u splitsku bolnicu

Dalmacija Danas javlja da se radi o Talijanima. Muškarac je preminuo prije dolaska hitne, dok je dvoje djece u teškom stanju hitno prevezeno helikopterom na Odjel pedijatrije splitske bolnice. Helikopter se kasnije vratio po još dvije osobe koje su se osjećale loše te ih prebacio na Odjel zarazne bolesti splitske bolnice.

“Danas oko 10:10 sati zaprimljena je informacija da je kapetan najavio uplovljavanje u hvarsku luku broda na kojem je pronađen mrtav muškarac. Četiri osobe su zbog lošeg zdravstvenog stanja prevezene na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu. Izviješteno ŽDO, zamjenik izlazi na mjesto događaja i obavit će se očevid”, priopćila je policija.

Nisu se otrovali na brodu

Kako Index doznaje od izvora, preminuli muškarac i četiri osobe koje su u teškom stanju prevezene u bolnicu nisu jučer jeli na brodu. Jučer navečer večerali su u jednom poznatom restoranu na Hvaru te se pretpostavlja da su se upravo tamo otrovali. Jeli su školjke.

Također doznajemo da se radi o članovima iste obitelji.

Uskoro opširnije

Index.hr

https://www.index.hr/vijesti/clanak/detalji-smrti-na-brodu-otrovana-obitelj-sinoc-je-na-hvaru-jela-skoljke/2108276.aspx?fbclid=IwAR1cOHaLZnKM0yIp0m_qgodoItNNvEFQ53HrHhaAVsQps4xJCDsiwfcZU7s

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.