Ove subote u Zagrebu na Cvjetnom trgu održati će se  Svjetski kup “Sokol Marić” u obaranju ruku u kategoriji do 95 kilograma.

Liku i Gospić na kupu će predsatvljati  Adrija Šimić – aktivni član Armwrestling klub “Aktros” i apsolutni prvak hrvatske u kategoriji desne ruke.

Na zadnjem državnom prvenstvu u Zagrebu ove godine Andrija je osvojio srebro na lijevu ruku i zlato na desnu ruku u kategoriji preko 95 kg,  a u apsolutnoj kategoriji na desnu ruku zlato gdje je zasluženo oborio titulu apsolutnog prvaka Hrvatske.

U 2015. godini je Andrija sa klubom postizao velike rezultate.  U Londonu na Balkanskom prvenstvu u 11. mjesecu ekipa iz Hrvatske osvojila je prvo mjesto. Andrija iz Gospića i dvojica iz Dugog Sela su predstavljali Hrvatsku u okršaju protiv ekipe iz Rumunjske.

Prije toga na turniru u Križevcima Andrija je osvojio prvo mjesto u kategoriji 95+ i u apsolutnoj kategoriji na desnu ruku

Europsko prvenstvo u Rumunjska je bila veliki izazov gdje je Andrija osvojio 4. mjesto. Ove godine Andrija će ponoviti Rumunjski izazov, ali puno spremniji, te najavljuje da dolazi kući ovaj put sa medaljom!

Nije ni čudo što Andrija munjevito napreduje u ovom sportu kada trenira sa braćom Mašić, već legendarnim majstorima u lomljenju ruku, a da ne spominjemo i tatu (Ratko Mašić) koji je ujedno i predsjednik kluba “Aktros”.  Trening obavlja 6 puta tjedno koji traju po 2 sata dnevno što pokazuje trud koji se ulaže, a koji dokazuje rezultatima.

Čestitamo Andriji na svom uspjehu, što predstavlja svoj klub, naš grad Gospić u Hrvatskoj, a i širom svijeta.

Bravo Andrija i puno sreće u subotu.

Gs Press / N. M.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.