Sasvim očekivano, proslava prvog desetljeća Highlander’s Puba bila je razlog dolaska mnoštva stalnih posjetitelja s područja Gospića, ali i cijele Like. Ponovile su se one uobičajene scene kada se kroz Pub jednostavno nemoguće kretati, osim vrlo izvježbanih konobara čiji posao u takvim situacijama više sliči žongliranju s punim tacama, nego li klasičnom ugostiteljskom ritmu. Upitali smo vlasnika Ivicu Kovačevića-Icu je li Pub ostvario onaj image kakav je on zacrtao.

-Uvjeren sam da jest i jako sam zadovoljan s tim. Ovo večeras je najbolji pokazatelj da posjetitelji vole ovaj ambijent. U startu sam govorio da želim u Gospiću načiniti jedno okupljalište  s urbanim štihom, s dobrom glazbom i ugodnim ambijentom. U tom smislu smo maksimalno uspjeli. Sigurno se moglo i više, ali s postignutim treba biti zadovoljan. Profilirali su se i sami posjetitelji, jer da nisu zadovoljni, ne bi bili naši stalni gosti. Mi dajemo svoj maksimum u smislu da se svako gost  osjeća ugodno, bez obzira radi li se o dnevnom ili noćnom poslu. Ovdje smo angažirani u prosjeku do 20 sati dnevno kako bi sve bilo u najboljem redu. Zato si dajem za pravo reći da su gosti zadovoljni s Highlande’s Pubom, rekao nam je Ico Kovačević dodavši kako Pub nastavlja raditi „u istom ritmu“.

-U prvih 10 godina malo smo se i  istrošili, ali ovakva posjeta kao večeras, svi ti ljudi, čestitke i riječi potpore-sve su to dovoljni razlozi  da nastavimo dalje sa zavrtanim programima, koncertima i svime što ovaj Pub čini prepoznatljivim!!!

Večeras  su se za dobar štimung pobrinuli „Nejra & BBrothers i live saksofon performance by Premelic“. Hostese su bile odjevene u kombinaciju post-punk cura, s daškom balerinskog  imagea. Publika svih punoljetnih uzrasta, pa čak i oni „vrlo“ oženjeni, uspjeli su pronaći svoj komadić šanka ili stola da bi uz dobar ritam, razgovor i pokoju čašicu zajedno proslavili rođendan lokala koji je  Gospiću dao još jedan dodatni pečat regionalnog središta.

GsPress

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.