U duhu tradicije danas je Hrvatska demokratska zajednica okupila mnoštvo članova i simpatizera kako bi tradicionalno skupa obilježili nadolazeće blagdane. Uz pržene ribice i vino s građanima su se družili predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Ernest Petry, predsjednik GO HDZ-a Gospić Mario Stilinović, saborska zastupnica HDZ-a Anita Pocrnić Radošević, predsjednici temeljnih ogranaka, Udruge branitelja „Gojko Šušak, Utemeljitelja, Zajednice žena i Mladeži HDZ-a. Novinarima se pri tome obratio Ernest Petry.

Kao predsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije i kao član Predsjedništva stranke moram reći kako sam iznimno ponosan zbog velikog broja članova HDZ-a i simpatizera koji su nam se danas pridružili na tradicionalnom domjenku i druženju povodom Božića i Nove godine.

Koristim prigodu da bih u ime HDZ-a i svoje osobno svim građanima Gospića i Ličko-senjske županije uputio iskrene čestitke povodom Božića i Nove 2023. godine. Građani su prepoznali naša nastojanja kojima ćemo kroz HDZ realizirati još mnoštvo projekata kako bi svi građani Ličko-senjske županije bolje živjeli, rekao je Ernest Petry u obraćanju novinarima.

Gs Press