Pod predsjedanjem dr. Darka Milinovića održan je danas u Gospiću prvi sastanak predsjedništva nove stranke Lika, primorje, Otoci (LiPO). Nakon toga, na samom početku druženja s novinarima dr. Milinović je ponovio kako je danas povijesni dan u političkom životu Ličko-senjske županije.

Mislili su neki da nas neće biti, ali smo mi registrirana stranka koja je već prvoga dana i na prvom sastanku predsjedništva stranke postala politički brend u Ličko-senjskoj županiji, a poznata  i u cijeloj Hrvatskoj. Zahvaljujem se svima koji su došli na današnji sastanak i preuzeli svoje dužnosti. Kako je danas netko rekao „ovo je maraton koji će sigurno istrčati i pobijediti na sljedećim lokalnim izborima. Mi smo danas nakon opsežne analize imenovali povjerenike stranke i zamjenike po Općinama i Gradovima. Za koji dan ćemo naći najbolje rješenje za Općine Perušić, Vrhovine, Donji Lapac, Plitvička Jezera i Udbinu. Uvjeren sam da će danas imenovani povjerenici i njihovi zamjenici polučiti najbolji izborni rezultat na sljedećim izborima, bit će to ljudi iz  stranke LiPO, stranke desnog centra. Kršćanske stranke koja je otvorena u svojim političkim djelovanjima svim zainteresiranim i kolokvijalno rečeno da u našu stranku moramo ugraditi svu pamet ove županije kako bismo došli do pobjede, ali i do prosperiteta naših Gradova, Općina i cijele županije, rekao je predsjednik LiPO dr. Darko Milinović i predstavio povjerenike i njihove zamjenike.

Tako povjerenstvo Grada Gospića čine dr. sc Nikola Šimunić, sa zamjenikom Ivicom Kovačevićem. U senjskom povjerenstvo su Željko Nekić i zamjenica Sandra Samaržija. U povjerenstvu Grada Novalje predsjednik je Ante Dabo, uz zamjenicu Mariju Vidušin. Aktualni gradonačelnik Otočca dr. Stjepan Kostelac povjerenik je stranke LiPO za svoj grad, a zamjenica je Ana Manjerović. Povjerenik za Općinu Karlobag je Ivica Bačić, uz zamjenika Marinka Naglića. Lovinac zastupaju povjerenik Petar Matovinović i zamjenik dr. Vlatko Duvnjak, dok su u povjerenstvu za Općinu Brinje Alan Kušanić  i zamjenica Josipa Pavlović.

Za glavnog tajnika stranke LiPO imenovan je Alen Zorić, a za rizničara Josip Dragičević.

Gs Press