Milinović je dao intervju poznatom portalu Dnevno hr.  Govorio je o zdravstvu, a dotakli su se i teme o  lokalnim izborima. Prenosimo dio intervjua vezanog za lokalne izbore. Evo što je Milinović rekao :

Milinović uvjeren u pobjedu

Kao župan ličko-senjski ponovo se kandidirao i na predstojećim lokalnim izborima. Veliki je optimist, a u prilog mu idu i dosadašnje ankete. “Pobjeda je neupitna, a samo je pitanje hoće li to biti u prvom ili u drugom krugu”, jasan je Milinović.

Razlog vidi i u tome što je, kaže nam, HDZ ličko-senjske županije postao nevjerodostojan. “Njihov kandidat je bio u HDZ-u, pa u Hrvatskom bloku, zatim kod Vesne Pusić, a prije četiri godine i na listi SDP-a”, dodaje.

Birači desnog centra pa nadalje imaju jasnu alternativu te sam uvjeren da će to prepoznati u kandidatima stranke LiPO”, kaže Milinović.

Na pitanje je li to svojevrsni kraj HDZ-a u Lici samo napominje da su, prije dvije godine kada je on bio na čelu stranke u Gospiću, imali potporu gotovo 60 posto birača.

Na prijevremenim izborima prije godinu i pol je gospićki HDZ dobio 21 posto glasova. Mislim da sam tim sve rekao”, zaključuje Milinović.

Gs Press