Vrijeme se do kraja tjedna neće previše promijeniti – kiša i pljuskovi će i idućih dana nešto češći biti u unutrašnjosti, lokalno je moguće poneko jače nevrijeme, a uz obalu većinom sunčano, rijetko će biti i ponekog neverina.

Temperatura će biti bez veće promjene pa će i tijekom vikenda biti vrlo toplo, ponegdje i vruće i sparno. Do kraja dana uz obalu većinom sunčano, dok će u kopnenim predjelima u poslijepodnevnim satima rasti naoblaka.

Image

Bit će pljuskova, lokalno i izraženih nevremena praćenih jakim vjetrom i većom količinom kiše. Poneki pljusak moguće je i na sjevernom Jadranu, osobito u unutrašnjosti Istre.

Uz obalu većinom slab do umjeren maestral, a dnevna temperatura uglavnom od 22 do 27 stupnjeva.

Gorski kotar i Lika

Promjenljivo oblačno. I dalje nestabilno te će od sredine dana uz jači razvoj oblaka biti mjestimičnih pljuskova i grmljavine, lokalno moguće i intenzivnijih. Vjetar uglavnom slab. Najviša dnevna temperatura zraka između 20 i 24 °C.

Vrijeme idućih dana
U unutrašnjosti djelomice sunčano i nestabilno, uz jači razvoj oblaka osobito od sredine dana mjestimice pljuskovi i grmljavina, lokalno i jače izraženi. Na Jadranu će prevladavati sunčano, a poneki pljusak moguć je i uz obalu sjevernog dijela. Ujutro ponegdje magla. Vjetar uglavnom slab, na Jadranu poslijepodne umjeren jugozapadnjak i zapadnjak. Jutarnja temperatura zraka od 11 do 16, na Jadranu između 17 i 20, a najviša dnevna većinom od 23 do 27 °C.

Vrijeme se do kraja tjedna neće previše mijenjati – kiša i pljuskovi će i idućih dana nešto češći biti u unutrašnjosti, lokalno je moguće i poneko jače nevrijeme, a uz obalu većinom sunčano, rijetko će biti i ponekog neverina.

Temperatura bez veće promjene pa će i tijekom vikenda biti vrlo toplo, ponegdje i vruće i sparno.

Gs Press