U četvrtak, 23. svibnja 2024. godine, u Kulturno informativnom centru Gospić, održat će se predstavljanje kandidata Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) za članove Europskog parlamenta. Događaj počinje u 16:30 sati.

Predstavljanju će prisustvovat predsjednik HDZ-a i predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Andrej Plenković. Plenković će, uz ostale kandidate sa liste HDZ-a za Europski parlament iznijeti ključne ciljeve i strategije za nadolazeće europske izbore.

Predstavljanje kandidata će biti i prilika za raspravu o važnim temama i izazovima s kojima se Hrvatska suočava unutar Europske unije.

HDZ očekuje veliku podršku birača na predstojećim europskim izborima posebno nakon pobjede na zadnjim parlamentarnim izborima, naglašavajući važnost kontinuiteta i snažnog zastupanja hrvatskih interesa u Bruxellesu.

Uz poziv stranačkim kolegama, simpatizerima, uzvanicima i građanima da prisustvuju ovom važnom događaju, HDZ naglašava svoju predanost europskim vrijednostima i nastavak uspješne suradnje s europskim partnerima, posebice EPP-pučanima, čijoj grupaciji i pripada HDZ.

Gs Press