Javna ustanova Razvojna agencija Ličko-senjske županije – LIRA u suradnji s predstavnicima Ustanove za obrazovanje odraslih Dante donosi besplatnu online edukaciju „Financije i računovodstvo“.

Sadržaj edukacije usmjeren je na usvajanje znanja i vještina iz područja financija i računovodstva, konkretne smjernice u radu, izazove s kojima se osobe mogu susresti u navedenom području te primjere dobre prakse.

Online edukacija će se održati 28. listopada 2020. godine putem Google meet online aplikacije od 09 do 15 sati. Svaki će polaznik dobiti poveznicu putem koje će se povezati na Google meet.

Edukacija je besplatna i namijenjena nezaposlenim pripadnicima ranjivih skupina s područja Ličko-senjske županije u koje spadaju: hrvatski branitelji, osobe s invaliditetom, mladi bez radnog iskustva, dugotrajno nezaposlene osobe, bivši ovisnici, bivši zatvorenici te nacionalne manjine, s naglaskom na Rome.

Edukacija se provodi kroz projekt „Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Ličko-senjske županije“ kojeg u potpunosti sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.).

Molimo Vas da se za sudjelovanje prijavite putem e-maila: tomislava.maras@lsz-lira.hr ili telefona 053 685 005 najkasnije do  27.10.2020. godine kako bi vam mogli na vrijeme poslati link za sudjelovanje na online edukaciji.

Izvoditelj radionice će prijavljenim sudionicima, na njihovu e-mail adresu putem koje vrše prijavu, dostaviti poveznicu potrebnu za uključivanje na radionicu. Poveznica će biti poslana najkasnije do dana održavanja radionice.

Gs Press / LIRA