Pritužbe vozača na stanje kolnika u Budačkoj ulici (zvanoj Budačka drndalica) ne jenjavaju. Nitko točno ne zna koliko je amortizera na automobilima „platilo ceh“ ovome nemaru. Tako obični, mali čovjek (ne mislimo samo na fizičku visinu) sebi ne može tako lako priuštiti sanaciju vozila uzrokovanu nečijim nemarom.

Budačka drndalica jedinstvena je po mnogo čemu. Vozeći se iz smjera Budačkog mosta nailazimo na ograničenje brzine od 60 km/h. Nakon jedva stotinjak metara prema Gospiću stoji novi znak sa ograničenjem  od 50 km/h. Gospićani su vrlo disciplinirani vozači pa većim dijelom Budačke drndalice voze sporije od ograničenja. Ne toliko zbog vozačke kulture, koliko zbog amortizera na autima. I tome će doći kraj, uvjeravaju nas neki, ali za nekoliko mjeseci.

Već nas godinu dana gradske vlasti lažu kako se čeka proljeće i sanacija te ulice. Bio bi red da netko kome se vjeruje iz Gradske uprave stane pred novinare i kaže im istinu: nema novaca, loša je organizacija, nismo tako planirali… „Taj film javnost neće gledati.“

GS press

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.