Objavljen Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u svrhu samozapošljavanja

0

Javna ustanova Razvojna agencija Ličko-senjske županije – LIRA poziva nezaposlene osobe koje imaju prebivalište na području Ličko-senjske županije, a koje odluče pokrenuti vlastiti posao da dostave svoje Zahtjeve za dodjelu potpore male vrijednosti u svrhu samozapošljavanja, u skladu s Programom dodjele potpora za samozapošljavanje u sklopu projekta “Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Ličko-senjske županije ” za što je rezervirano 1.000.000,00 kn.

Prihvatljivi korisnici potpora su nezaposleni pripadnici ranjivih skupina kako je definirano u Strategiji razvoja ljudskih potencijala Ličko-senjske županije za razdoblje 2014.-2020. godine koji su u trenutku podnošenja Zahtjeva za dodjelu potpora nezaposleni i koji ispunjavaju određene uvjete. Iznos potpore iznosi 50.000,00 kn po korisniku.

Dostava Zahtjeva za dodjelu potpora prihvaća se od 30. listopada do 30. studenog 2019. godine.

Predviđena sredstva za dodjelu potpora, kao i cijeli projekt ukupne vrijednosti 1.975.891.29 HRK sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Više o tome možete pogledati ovdje.

Gs Press

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.