MILINOVIĆ: „pobjediti ću, a ja znam da Željko Nekić može i mora bolje”

0

ŽELJKO NEKIĆ CANJUGA : „ POSTAT ĆU NOVI GRADONAČELNIK, MOŽE SE I MORA BOLJE“

Jutros u 10 sati Milinović je započeo kampanju u ponosnom uskočkom gradu Senju. Skup je najprije pozdravila potpredsjednica stranke i kandidatkinja za zamjenicu župana Ana Manjerović. Naglasivši da je stranka LiPO stranka koja daje šansu stručnim mladim ljudima, a i nitko nema 4 potpredsjednice stranke kao što to ima stanka LiPO.

 „Senj je moj rodni grad i na to sam ponosna kao što ću ponosno i transparentno, zajedno sa županom Milinovićem voditi županiju u iduće 4 godine,“ istaknula je Manjerović.

 Željko Nekić Canjuga imao je odličan nastup gdje je predstavio dio svog programa. Odmah se vidjelo da je okupio respektabilnu listu za gradsko vijeće koja je jamac uspješnog provođenja programa koji je predstavio. Nekoliko puta njegov govor nazočni su prekidali pljeskom , a on je svoj govor zaključio riječima, MOŽE SE I MORA BOLJE. Zadnji se obratio predsjednik stranke Darko Milinović koji je ponovno rekao da je stranka LiPO najjača politička opcija u Ličko-senjskoj županiji. 

„ O tome govori činjenica da imamo kandidate u svim općinama i gradovima i sviđalo se to nekima ili ne, a očito je da se ne sviđa, jučer smo dobili novih 45 članova. Pokušavaju nas zastrašiti ali naišli su na tvrd orah. NE TREBA MI SLOGAN, JA ZNAM da  Željko Nekić Canjuga može i mora bolje,“ zaključio je Milinović.

Gs Press