Glavni tajnik Hrvatske demokratske zajednice Gordan Jandroković posjetio je danas Ličko-senjsku županiju. Najprije se sastao sa stranačkim kolegama predvođenih predsjednikom Županijske organizacije HDZ-a dr. Darkom Milinovićem, s kojim su bili predsjednici svih gradskih i općinskih organizacija stranke s područja Ličko-senjske županije. Obraćajući se potom novinarima u gospićkom Kulturno-informativnom centru tajnik Jandroković nije dvojio o koheziji i kontinuiranom radu ovdašnjeg HDZ-a.
-Ovaj je susret organiziran u vidu redovitih obilazaka Hrvatske i naših županijskih organizacija. Danas sam u Ličko-senjskoj županiji i gradu Gospiću kako bih razgovarao sa svojim kolegama iz HDZ-a, u prvome redu o pripremama za predstojeće lokalne izbore. Očekujem s njihove strane komentare i prijedloge kako gledaju na predstojeće razdoblje i pripreme za predstojeće izbore. Što se tiče rezultata i stanja HDZ-a u Ličko-senjskoj županiji uvijek valja ponavljati da je ovo jedna od sredina gdje HDZ uvijek ostvaruje odlične rezultate. Ja sam siguran da će i ovoga puta nakon temeljitih priprema HDZ biti uvjerljivi pobjednik izbora u ovoj županiji, zaključio je Gordan Jandroković. Na upit novinarima o imenima koja će se naći na listama Jandroković je istaknuo kako će to učiniti Županijska, te gradske i općinske organizacije.
-Siguran sam da će u Ličko-senjskoj županiji, u svim gradovima i općinama biti na listama istaknuti najbolji kandidati i kandidatkinje i vjerujem da će svi oni na kraju biti veličanstveni pobjednici ovih izbora. Mi u HDZ-u imamo načelo supstitubilnosti pa našim organizacijama na terenu s povjerenjem dozvoljavamo da sami procjene koje su to najbolje političke opcije s kojima treba surađivati. Preduvjet je da programski i svjetonazorski te stranke budu bliske HDZ-u, tako da će ljudi na terenu određivati s kime će surađivati, zaključio je glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković.

Dr. Milinović:“Očekujem još uvjerljiviju pobjedu nego prije četiri godine“!

Na novinarski upit kakav izborni rezultat očekuje, predsjednik ŽO HDZ-a dr. Darko Milinović je kazao kako očekuje još uvjerljiviju pobjedu nego prije četiri godine.
-Kao što je rekao glavni tajnik HDZ je ovdje najjača politička stranka i očekujem, ne samo da ćemo ponoviti odlične izborne rezultate od prije četiri godine, nego očekujem još uvjerljiviju pobjedu, poglavito u Novalji, Otočcu i Lovincu, kao i u svim onim općinama gdje ćemo se dogovoriti s našim koalicijskim partnerima. Imam ćemo svoje kandidate i očekujem vrlo uvjerljivu pobjedu i također bolji izborni rezultat nego prije četiri godine, kazao je.

GsPress/N.M.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.