GOSPIĆ – Ličko-Senjska županija prihvatila je partnerstvo u organizaciji prestižnog natjecanja “Miss Hrvatske za Miss Svijeta”. Župan Ernest Petry potvrdio je suradnju s organizatorima natjecanja, što znači da će ove godine Ličko-senjska županija, točnije grad Gospić biti domaćin ovog cijenjenog događaja.

Miroslav Bičanić, licencirani organizator županijskog izbora, i Iva Loparić Kontek, direktorica izbora i vlasnica licence “Miss Hrvatske za Miss Svijeta”, pripremaju natjecanje koje će se održati 30. rujna 2023. godine.

“Miss Hrvatske za Miss Svijeta” je najugledniji svjetski i nacionalni licencirani izbor ljepote koji će ove godine proslaviti 30 godina postojanja. Natjecateljice nisu samo lijepa lica; one su talentirane mlade dame koje teže visokom obrazovanju, aktivno sudjeluju u humanitarnim akcijama, a svojim stavovima i ponašanjem zaslužuju biti ponosne predstavnice svoje zemlje.

Župan Petry je predložio da se izbor održi na centralnoj pozornici manifestacije “Jesen u Lici”, koja se u isto vrijeme održava u Gospiću, na Trgu Stjepana Radića. Na programu izbora za Miss koji će započeti u 20 sati očekuje se i nastup djela izvođača sa „Lika Festa 2023“ koji će biti održan 29. rujna.

Po najavama, ove godine se očekuje rekordni broj sudionika na manifestaciji “Jesen u Lici”, a događaji kao što su “Lika Fest 2023” i izbor “Miss Hrvatske za Miss Svijeta” zasigurno će osigurati dosad najveći broj posjetitelja i veliku promociju Like.

Za očekivati je kako će najavljena događanja donijeti veliku reklamu za Ličko-senjsku županiju, popularizirati njene vrijednosti i atrakcije, podići vrijednost turističke ponude, potvrditi mjesto kao top destinaciju i donijeti novi vrhunski događaj u grad Gospić.

Ako sanjate o tome da budete sljedeća Miss Ličko-senjske županije, nemojte čekati, već se prijavite odmah. Prijavnicu i više informacija možete pronaći na: https://miss.hr/Izbor-Miss-Hrvatske/Izbor-2023/Županijski-izbori-2023/Miss-Ličko-senjske-županije-2023

Gs Press