U prostorijama Hrvatske demokratske zajednice kandidat za gradonačelnika grada Gospića Petar Krmpotić predstavio je listu HDZ-a i koalicijskih partnera za Gradsko vijeće grada Gospića. Prilikom predstavljanja Krmpotić je ukratko naveo nekoliko detalja iz bogatih životopisa svakog od kandidata.

Krmpotić je najavio kako očekuje uvjerljivu pobjedu te istaknuo smjernice razvoja među kojima su najbitnije ruralni razvoj, poljoprivreda, zaštita okoliša i daljnji razvitak infrastrukture.

– Sljedeće 4 godine su ključne, to su godine izazova i velikog rada i bitno je da imamo dobre i kvalitetne ljude i to ovaj grad zaslužuje, poručio je Krmpotić istaknuvši kako je Grad spreman za povlačenje sredstava iz EU.

Glavne smjernice razvoja: gospodarstvo, komunalna infrastruktura, ruralni razvoj, turizam i očuvanje okoliša 

Gospodarstvo, komunalna infrastruktura, ruralni razvoj, turizam  i očuvanje okoliša su samo neki od pravaca u kojem će biti usmjeren program i razvoj  grada Gospića, istaknuo je Krmpotić.

Kandidati za Listu za Gradsko vijeće grada Gospića su; Petar Krmpotić, Anela Serdar Pašalić, prof., Zdravko Župan, Petar Radošević, Jadranka Pejnović, prof., Ivan Bronzović, dipl. uč., Vlatka Devčić-Stilinović. dr. med., Petar Đapić, Marijan Brkljačić, Marko Orešković, Elena Stilinović, Željko Vuković, dipl. oec., Katarina Bubaš – Grandić, struč.spec.oec., Ružica Čanić, dr.med., Madalena Prša, bacc.paed., Ana Ivanetić, dipl.uč. i Željko Došen.

GsPress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.