GRABOVAČU POSJETILO 85% VIŠE DOMAĆIH POSJETITELJA

Iako se zbog pandemije koronavirusa Pećinski park Grabovača za posjetitelje otvorio tek u svibnju, dva mjeseca kasnije nego inače, ove godine ima 85 posto više domaćih, individualnih gostiju u odnosu na prošlu godinu.

Rezultat je to sustavne prilagodbe Parka novim okolnostima, ali i novog načina upravljanja posjetiteljima te jačanju komunikacijskih aktivnosti, pogotovo na društvenim mrežama (web, facebook, instagram) te promocije putem IQM Lika Destination kanala i kanala promocije Turističke zajednice Općine Perušić.

Nakon što su otkazani organizirani dolasci vrtićkih, školskih te planinarskih skupina, Park se brzo prilagodio i orijentirao na obitelji s djecom te zaljubljenike u prirodu i aktivan stil života. Svi turistički sadržaji i atrakcije su na otvorenom, sadržaji za djecu su razvijeni (eko dječje igralište, Panov labirint, Učionica na otvorenom-malo jezero, Šumske orgulje, pješčanik za djecu i brojne igre). A sve navedeno, u kombinaciji sa špiljom Samograd i poučnim stazama se pokazalo kao pun pogodak. Velika pozornost se daje i izravnoj komunikaciji s posjetiteljima u kojoj posjetitelji ne samo da nauče nešto novo već su i najbolji kanal usmene promocije.

Pećinski park za posjetitelje je otvoren do kraja listopada, stoga Vas pozivamo da nas posjetite po 50% nižim cijenama od 25kn/osoba i uživate u jesenskoj čaroliji Grabovače!

Javna ustanova “Pećinski park Grabovača”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.