Fotosofia 16 Celebrity day

0

Novi val kreativnosti zapljusnuo je ovih dana domaće zvijezde i polaznike Fotosofije koji su se pod umjetničkim vodstvom fotografa Damira Hoyke natjecali tko će snimiti otkačeniji i zanimljiviji portret.  

‘Beskrajno mi je zabavno promatrati kako neki od ‘modela’ koji nam po prvi put dolaze pozirati isprva pokušavaju biti suzdržani. Dvadesetak minuta kasnije, već su uvučeni u kreativno raspoloženje i, nakon što su ih seminaristi potpuno asimilirali, najbolje ideje počinju dolaziti iz njih samih.’ rekao nam je Hoyka. 

Snimanje se održalo u prostoru zagrebačke Tvornice strave, novog mjesta za vrhunsku zabavu od koje se ledi krv u žilama. Domaćin Mario Petreković i sam se rado prepustio Hoykinim seminaristima, a neke od najkreativnijih fotografija nastale su na njegovu inicijativu – poput atraktivnog snagatora iz lifta. I dok se Petreković na seminaru već osjeća kao kod kuće, za našeg proslavljenog skijaša Ivicu Kostelića Fotosofia je bila malo iznenađenje jer je ondje gostovao prvi put.

-Moram priznati da nisam znao što me čeka, u svakom slučaju ovo je jako zanimljiv koncept i drago mi je što se sve poklopilo da mogu doći i pozirati Hoykinim seminaristima – rekao je Kostelić koji se u Zagrebu zatekao između dviju jedriličarskih regata.

Maštovitim make up-om poznate modele oduševile su Annabella Kirch-Leto, Renata Magđinski i Andrea Šalić.

Gs Press