DVD Pazarište uvijek na pomoći svim ljudim

0

Članovi DVD-a Pazarišta i njihovi prijatelji dostojno su danas obilježili 15 godina postojanja ovog vatrogasnog društva. Poginulim dragovoljcima Domovinskog rata i svim umrlim vatrogascima počast su odali članovi DVD-a Pazarišta, predstavnici Vatrogasne zajednice Ličko-senjske županije, župan ličko-senjski dr. Darko Milinović, izaslanstvo Grada Gospića i predstavnici nekoliko vatrogasnih društava koji su uveličali ovu svečanost.
U Domu u Klancu nazočne je najprije pozdravio predsjednik DVD-a Stjepan Rukavina, a zatim predsjednik VZ Ličko-senjske županije Hrvoje Ostović. O važnosti ovog vatrogasnog društva govorio je župan dr. Milinović. Naglasio je da su vatrogasci angažirani na požarima objekata, požarima na otvorenome, u slučaju poplava i drugih nesreća. Čestitke pazariškim vatrogascima uputili su i njihove kolege s otoka Paga.
Da sve ne bude dostojanstveno i po protokolu pobrinuo se gradonačelnik Grada Gospića dipl. ing. Karlo Starčević (67).
„Privatni Grad Gospić“
Postavši lani gradonačelnik Starčević je u prvoj javnom obraćanju rekao da je „Gospić od sada slobodan grad, bez podjela bilo kakve vrste“. Umjesto toga odmah je novinare podijelio na podobne i nepodobne. Danas je opet izazvao incident rekavši prijetnje prema jednome „nepodobnom novinaru“. Da ovaj primitivizam ne eskalira u fizički sukob treba zahvaliti dijelu gradskog izaslanstva koje je u zadnji čas spriječilo sukob. Neprimjereno ponašanje za svaku osudu i to od strane prvog čovjeka Grada Gospića. Pitamo se do kada će takvo ponašanje potrajati jer samo služi za sramotu sviju nas.

GS Press

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.