Jutros je župan Milinović bio u radnom posjetu Gradu Senju gdje ga je dočeo gradonačelnik sa najbližim suradnicima nakon čega su razgovarali o projektima  sa županijske razine vezanim za Grad Senj, ali i projektima za koje će zajedno lobirati prema resornim Ministarstvima.

Radni sastanak o investicijama

Nakon što su u Gradskoj upravi održali sastanak sa užim suradnicima gradonačelnika, uputili su se na zajednički sastanak kojem je nazočilo 50-60 ljudi.  Slobodno se može reći da su bili nazočni svi koji u javnom i političkom životu Senja nešto znače. Župan je na sastanku govorio o investicijama na razini prošle godine, a ako se zna da je sa županijske razine bilo oko 22 mil. kn investicija župan je najavio da će u infrastrukturu i energetsku obnovu  ove godine ići jednako, ako ne i više.

Preko LIRA-e oko 230 milijuna kuna Senju

Posebno su istaknuti projekti koji su u visokom stupnju gotovosti, a tiču se LIRA – e. Visina tih investicija bi bila oko 33 milijuna kuna u naredne dvije godine.  Ukupni projekti u bazi razvojnih projekata LIRA – e su u vrijednosti oko 233 milijuna kuna sa gotovom građevinskom dozvolom ili u ishodovanju iste.

Gradonačelnik Rukavina zahvalio županu na izvanrednoj suradnju

Gradonačelnik Rukavina se zahvalio na kako je rekao izvrsnoj suradnji sa Županom te naglasio važnost suradnje Grada i Županije za sve projekte koji se tiču Grada Senja.

Županu potpora u svim aktivnostima

Sastanku su nazočili svi predsjednici Mjesnih odbora kao i svi direktori sa područja Grada Senja, a sa Županom su bili i svi ravnatelji sa županijske razine. Župan je zatražio i dobio punu potporu za nastavak ovakvog odnosa županije prema Gradu Senju te su mu obećali punu potporu u svim njegovim ostalim aktivnostima.

Gs Press / c.p. L.O.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.