Zbog kašnjenja s donošenjem Proračuna Ličko-senjske županije za 2019. godinu župan Darko Milinović danas je  potpisao Ugovore o dodjeli financijskih sredstava temeljem Javnog poziva za financiranje institucionalne podrške udrugama  iz Proračuna Ličko-senjske županije. Ugovori su najprije potpisani sa Školskim sportskim savezom i Udrugom slijepih i slabovidnih osoba Ličko-senjske županije. Govoreći o važnosti rada brojnih udruga koje djeluju na ovome prostoru župan Milinović je istaknuo žaljenje što su se udruge morale na ostale načine snalaziti za sredstva zbog kašnjenja u donošenju proračuna.

-Vi ste unatoč tome djelovali u otežanim uvjetima. Za Udrugu slijepih i slabovidnih smo za program „Svjetlo nade u tami“ odobrili traženih 40 tisuća kuna. Iskreno vas se zahvaljujem na svim vašim aktivnosti. Školski sportski savez vrlo je uspješan u svim sportovima i vi na svoj način vodite brigu o najmlađima. Sportaši svih uzrasta iz ove županije već desetljećima bilježe sjajne sportske uspjehe i uvjeren sam da će se tako i nastaviti. To je jedan od razloga zbog čega smo Školskom sportskom savezu povećali sredstva za 28 posto, naglasio je župan Milinović.

U ime Udruge slijepih i slabovidnih Ličko-senjske županije na sredstvima se zahvalio predsjednik vlč. Juraj Ladišić. U ime Školskog sportskog saveza na dodijeljenim sredstvima županu se zahvalio prof. Milan Štimac koji je nabrojao neke od brojnih sportskih uspjeha učenika iz Ličko-senjske županije.

Gspress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.