Ne prestaju stizati čestitke učenicima Gimnazije Gospić  koji su na prednatjecanju projekta Euroscol održanom u Šibeniku protekli vikend osvojili 3.mjesto, a  time i odlazak na plenarno zasjedanje Europskog parlamenta u Strasbourgu. Na tom regionalnom natjecanju sudjelovali su učenici trećih razreda gospićke Gimnazije Filip Papić, Marko Domazet, Mirna Rudelić, Lorena Bašić i Ivana Starčević predvođeni  mentorom  prof. sociologije i politike gospodarstva Josipom  Galešićem.

Povodom ovoga uspjeha učenike i ravnatelja Gimnazije Gospić prof. Milana Štimca danas je  primio  župan Milan Kolić sa suradnicima.

-Čast mi je što vas mogu pozdraviti nakon postignutog uspjeha koji će vas odvesti na sjednicu Europskog parlamenta u Strasbourg. Ujedno koristim ovu prigodu da bih vas pozvao na  sjednicu Županijske skupštine Ličko-senjske županije, naš Županijski parlament. Neka vam misao-vodilja o našem zavičaju uvijek budu riječi stare narodne ličke pjesme: „Lici ja  se divim, kroz pjesmu je veličam jer blagoslov je ona Božji naroda mog hrvatskog“- rekao je  župan Milan Kolić darivajući učenike prigodnim poklonima.

Na upriličenom prijamu Županu Koliću  u ime učenika i svoje osobno, zahvalio se prof.Milan Štimac, ravnatelj Gimanzije Gospić.

Gs Press / Kabinet Župana

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.