Župan dr. Darko Milinović sa suradnicima danas je održao sastanak sa predstavnicima Udruge za zaštitu životinja AnimalLika GOSPIĆ,  jedinom aktivnom udrugom na području Ličko-senjske županije koja se bavi zaštitom izgubljenih i napuštenih životinja.

Župan je iskazao zadovoljstvo s  radom  Udruge koja  u vrlo teškim uvjetima  zbrinjava izgubljene i napuštene životinja te je  pohvalio rad članova Udruge koji se zasniva na duhu volontiranja. Također je  izrazio  punu podršku  Udruzi u svim aktivnostima kako u ime Ličko-senjske županije, tako i u svoje osobno budući je i sam veliki ljubitelj životinja.

Predsjednica udruge Mili Šimac Dušević kratko je  prezentirala rad Udruge te upoznala s  problemima s kojima se susreću, naglasivši da je trenutno najveći problem nepostojanja registriranog skloništa za životinje na području županije u čijem rješavanju imaju punu pomoć župana Milinovića.   Nadalje, zahvalila se   Županu i Ličko-senjskoj županiji na svestranoj podršci koju pružaju Udruzi.

Kao potporu u radu, župan dr. Milinović  uručio je ček predstavnicima Udruge u vrijednosti od 10.000,00 kuna za sufinanciranje troškova rada.

UPRAVNI ODJEL ZA POSLOVE ŽUPANA I ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.