Prvih dana ožujka prošle godine objavili smo  tekst u kojemu smo naveli tek neke detalja „bliskog susreta treće vrste“ u kojemu se tadašnji načelnik Policijske uprave ličko-senjske Ante Podnar verbalno sukobio s djelatnikom firme „Komunalac“ Ivanom Nikšićem jer mu je ovaj pod brisač službene Škode stavio uplatnice na ime kazne zbog neplaćenog parkinga. Podnar je mladića „počastio“ kanonadom uvreda, a sve to temeljeno na njegovoj dogmi „znaš li ti ‘ko sam ja“?!? Ono što se tek sada doznalo u postupku prijave koju je protiv Podnara podneslo Ravnateljstvo policije jesu detalji što su do sada bili skriveni od javnosti.

Naši izvori iz Rijeke navode kako je tijekom davanja izjave svjedokinja Ravnateljstva Višnja Borčić, u ono vrijeme načelnica Policijske postaje Gospić, istaknula je kako neće lagati ni za koga, pa tako niti za Podnara. Nju je 3. ožujka 2017. Podnar pozvao na razgovor i naložio joj da pozove na razgovor H. Jurkovića i podigne kaznenu prijavu protiv njega i portala Lika online  zbog, kako je rekao, širenja lažnih informacija i  uznemiravanja javnosti. Višnja Borčić je časna osoba i tada je  izjavila kako bi takvi koraci bili sprječavanje novinarskih  sloboda i općenito slobode medija. Zbog toga tu kaznenu prijavu nije niti podnesla. Bio je to još jedan razlog da padne za još jedan stupanj niže u očima tada aktualnog šefa.

„Istina će te osloboditi“!

Ovoga ponedjeljka  pred Ravnateljstvom će se naći tadašnji direktor Komunalca Milan Devčić, djelatnik Ivan Nikšić i njegov nadređeni Milan Biljan. Nema sumnje kako  će njihove izjave Podnara dodatno „uvaljati u katran i perje“, baš kao i u ostalih pet prijava koje su protiv njega podignute. Ostaje za vidjeti hoće li mu u svemu ovome pomoći vjeroučiteljske vještine koje je počesto ispoljavao na brifinzima, gdje se umjesto problema slušalo psalme, poslanice Korinćanima i ostala važna poglavlja iz Biblije. Ili su sve ovo zakuhali zločesti ljudi želeći posrnulog Podnara kroz blastfemiju načiniti moralnim patuljkom?

/Nastavit će se…

Gs Press / L.O.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.