Velika pobjeda Gospićanki

0

U nedjelju je u Vodicama kao domaćinu prvog turnira WABA LIGE za kadetkinje 2002 i mlađe počela regionalna waba liga. Mlade košarkašice žkk Gospića su igrale dvije utakmice, prvu u 12:00 h protiv RMU BANOVIĆI i drugu u 14:00 h protiv Budućnost- Lovćen.

Na početku utakmice osjetila se trema kod naših cura , nakon izjednačene prve četvrtine košarkašice Banovića prave razliku i odlaze na poluvrijeme sa prednošću od 14 razlike, 22:36 , Drugo poluvrijeme Gospićanke pokazuju kvalitetu i karakter i okreću utakmicu u svoju korist . Treću četvrtinu dobivamo 20:11 i vraćamo se u utakmicu , a zadnju četvrtinu izvrsnim vođenjem sa klupe Borisa Viraga dobivamo 22:7 i dolazimo u premijernom nastupu mladih košarkašica do prve pobjede. Za Gospićanke najviše koševa su dale Rimac 22, Strilić 15 i Jamičić 10. Odmah nakon utakmice sa RMU Banovići čekale su ih košarkašice Budućnosti iz Lovćena , ekipe u kojoj uglavnom igraju kadetske reprezentativke Crne Gore. Odmornije i kvalitetnije Crnogorke su pobijedile 82:29 .

Čestitke našim curama i trenerima na odličnom otvaranju waba lige. Slijedeći turnir se igra u Gospiću 25.11 a nastupaju žkk Ilirija i žkk Ježice iz Slovenije i žkk Vodice.

Žkk Gospić

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here