Slijedećih nekoliko dana očekujemo još malo snijega onda stižu i veliki minusi. Od četvrtka temperature će pasti ispod -10 stupnjeva zato ne spremajte toplu odjeću, zima još nije rekla svoje.

Hrvatska danas

 

U unutrašnjosti oblačno, povremeno sa susnježicom ili malo snijega, uglavnom u gorskim predjelima, a potkraj dana i u nizinama. Na Jadranu promjenljivo oblačno, povremeno s kišom ili pokojim lokalnim pljuskom s grmljavinom, osobito u Dalmaciji. Vjetar većinom umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na Jadranu umjerena bura i sjeverozapadnjak tijekom dana u jačanju, a u Dalmaciji poslijepodne u okretanju na jako jugo. Najviša dnevna temperatura zraka između 0 i 5, na Jadranu od 9 do 14 °C.

Hrvatska sutra

U unutrašnjosti oblačno uz povremen snijeg, uglavnom prijepodne. Na Jadranu promjenljivo uz povremenu kišu uglavnom u Dalmaciji, a na sjevernom Jadranu je u noći i ujutro moguće malo snijega nošenog burom. Vjetar u unutrašnjosti umjeren, povremeno i jak sjeveroistočni, na sjevernom Jadranu jaka bura, na južnom jugozapadnjak i jugo. Jutarnja temperatura od -8 do -3, na Jadranu 2 do 8, a najviša dnevna od -3 do 2, na Jadranu od 7 na sjeveru do 14 na jugu.

Gs Press / DHMZ / Nick

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here