U Gospiću je okončan dvodnevni rukometni turnir za dječake i djevojčice pod nazivom „Mali medo“. U kategoriji dječaka 2009. godište najuspješnija je bila ekipa Zadar 2013-3, drugi je Gospić 1, treće su Vodice i četvrti Izviđač. Ekipi Korčule je pripalo prvo mjesto u uzrastu 2010. godište, a sljede Karlovac 1, Gospić 1 i Primorska škola rukometa iz Crikvence. U najmlađoj kategoriji dječaka 2011. godište prvo mjesto pripalo je ekipi Gospić 1, drugi su Drenak iz Slunja, treći Izviđač iz Ljubuškog i na četvrtom mjestu ekipa Arba 1.

Među djevojčicama 2009. godište najbolja je bila ekipa Gospić 1, druge su bile djevojčice iz kluba Adriatc Šibenik, treće Ogulin i na četvrtom mjestu Liburnija iz Opatije. U kategoriji djevojčica 2010. godište slavila je ekipa Udarnika iz Velike Gorice, druge su djevojčice iz Vinodola, treće PŠR iz Crikvenice i četvrte Gospićanke. U najmlađem uzrastu 2011. godište slavile su djevojčice iz ekipe Gospić 1, drugo mjesto pripalo je Udarniku iz Velike Gorice, treće su djevojčice RK Dalmatino iz Primoštena, dok su na četvrtom mjestu Gospić 2.

Ovaj odlični sportski događaj organiziraoje RK „Gospić“ i s time  potvrdio svoje vrhunske organizacijske sposobnosti i nastojanja da se rukomet omasovi kao sport koji sve više zaokuplja mlađe naraštaje.

Gs Press / M.S.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.