Šef Rebra: Zaraženi liječnici su zatajili da su skijali u Austriji bit će sankcionirani. Zasad je troje zaraženih, još je jedna osoba suspektna. Tri posto zaposlenika Rebra je zbog njih u izolaciji, to je 140 ljudi. Zbog neodgovornih se dogodilo, rekao je Ćorušić.

Šef Rebra Ante Ćorušić, upravo je rekao da je dio liječnika zatajio da je bio na vikend skijanju u Austriji te da su oni među zaraženima.

– Bit će sankcionirani. Zasad je troje zaraženih, još je jedna osoba suspektna. Tri posto zaposlenika Rebra je zbog njih u izolaciji, to je 140 ljudi. Zbog neodgovornih se dogodilo – rekao je Ćorušić gostujući na N1 Televiziji.

– Epidemiološki monitoring na klinici je završen, znamo da je virus imoprtiran izvana zbog odlaska na vikend u Austriju koji na vrijeme nije prezentiran upravi i s kojeg se dio kolega vratio, nastavio raditi i zatajio da su bili u Austriji. Apeliramo na odgovornost građana, na samokontrolu u ponašanju, a ta situacija vrijedi i za liječnike – dodao je.

Gs Press /  24sata

Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/sef-rebra-zarazeni-lijecnici-su-zatajili-da-su-skijali-u-austriji-681599 – 24sata.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.