Pripadnici vatrogasnih postojbi Ličko-senjske županije još jednom su dokazali svoju humanost i profesionalnost sudjelujući u gašenju velikog požara na makarskom području, na čemu im zahvalu i čestitke na njihovoj nesebičnosti i požrtvovnosti iskazuje župan Ličko-senjske županije mr.Darko Milinović,dr.med.
Temeljem zapovjedi glavnog vatrogasnog zapovjednika Republike Hrvatske županijski vatrogasni zapovjednik Ličko-senjske županije na gašenje požara koji je izbio u ranim nedjeljnim jutarnjim satima na području Gornjih Tučepa i Podgore, uputio je 21 vatrogasca i 7 vatrogasnih vozila iz nadležnosti Županijske vatrogasne zajednice u jedinstvenu borbu protiv vatrene stihije koja je poharala veći dio šumske površine, ali i bila potencijalna opasnost za kuće i stanovnike tog kraja, kao i veliki broj turista koji trenutno borave na makarskom području.
Vatrogasci iz DVD Otočac, Sinac, Plitvička Jezera i Senj te JVP Gospić, Plitvička Jezera i Senj, još jednom su pokazali zajedništvo s drugim hrvatskim vatrogascima u borbi protiv velikog požara i svoju spremnost odgovoriti na najveće izazove velikih nesreća.
Cijeneći prije svega njihovu hrabrost župan Milinović ističe da su naši vatrogasci ponos Ličko-senjske županije, za koje će se u Kabinetu župana upriličiti prijam na kojem će im osobno župan mr. Darko Milinović dr.med. izraziti zahvalnost i čestitke.

Gs Press / Ličko-senjska županija

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.