Vojnik udario tinejdžera letvom i slomio mu ruku

1

Tek danas procurila je vijest koja se već tri dana prepričava diljem Like. Igra trojice dječaka na obalama rijeke Gacke u Otočcu završila je uvredama udarcima i teškim ozljeđivanjem od strane slučajnog prolaznika. Igrali su se na jednom čamcu koji je dijelom bio izvučen na obalu, u rukavcu rijeke Gacke nedaleko od središta Otočca kada im je prišao nepoznati muškarac i počeo na njih vikati. Nakon salve uvreda muškarac je zgrabio letvu i s njome zamahnuo prema 14 godišnjaku. Kako bi se obranio dječak je pokušao blokirati udarac koji je bio toliko silovit da mu je odmah pukla podlaktica. Hitno je prevezen u Opću bolnicu Gospić gdje su mu konstatirane teške  tjelesne ozljede.

Rabijatni nasilnik (43) je djelatna vojna osoba zaposlena u Otočcu i prijeti mu izbacivanje iz vojne službe. Policija ga je odmah privela i nakon saslušanja pušten je kako bi se branio sa slobode jer mu je upućena kaznena prijava zbog napada i ozljeđivanja dječaka.

O razlozima ovog nemilog događaja samo se nagađa jer čamac u kojem su se dječaci igrali uopće nije vlasništvo napadača niti su dječaci tijekom igre počinili bilo kakvu materijalnu štetu. Iako nam je policija danas spremno dala sve podatke o  ovome slučaju o njemu se šutjelo tri dana  pa je sve skoro prošlo „ispod radara“ medija.

Gs Press

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.