Vlak redovne linije Split – Zagreb naletio je na auto nedaleko željezničkog kolodvora Gračac, u naselju Štikada, u utorak nešto iza 11 sati. Nema ozlijeđenih. Po putnike iz vlaka stigla su dva autobusa.

Ušao sam u vlak u Kninu. Stali smo na kolodvoru u Gračacu i krenuli. Nakon par minuta vlak je naletio na automobil. Poskočili smo i stali nakon nekih 400 metara. Policija je došla brzo. Vlak više nije bio u voznom stanju, a nije ni auto. Bili smo potreseni, ali nitko nije bio ozlijeđen, ispričao nam je čitatelj o nesreći kod Gračaca u utorak prijepodne.

Vlak redovne linije Split – Zagreb naletio je na automobil na prijelazu nedaleko željezničkog kolodvora Gračac, u naselju Štikada, potvrdila je PU ličko-senjska Anteni Zadar. 

Auto daruvarskih registracija vozio je muškarac (42) iz Bibinja.

– Bio je potresen, ali nije ozlijeđen – ispričao nam je čitatelj.

Kako piše Antena Zadar, Hitna je brzo stigla, ali nije bilo ozlijeđenih.

Materijalna šteta na autu je velika.

foto: čitatelj 24sata

HŽ je objavio kako će zbog izvanrednih okolnosti na relaciji Gračac-Zagreb putnici biti prevezeni autobusima.

Jedan će ići izravno za Zagreb, a drugi će se zaustaviti na kolodvorima Lovinac, Gospić, Perušić; Ličko Lešće, Vrhovine, Plaški, Josipdol, Oštarije, Karlovac te Zagreb GK.

Gs Press / 24sata.hr

Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/cudo-kod-gracaca-iz-ovoga-se-uspio-izvuci-bez-ogrebotine-695389 – 24sata.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.