Čini se kako će priča oko projekta „LIPO“ nadići stranačke okvire i da poprima lagano dimenzije pokreta za Liku, primorje i otoke. Vladimir Tomaić, predsjednik Udruge hrvatskih malih mljekara, te veliki proizvođač sireva na hrvatskom tržištu koji neumorno sa svojom obitelji i usprkos svim nedaćama opstaje na tržištu, dao je punu podršku ovom projektu.

Očito je da sve ovo postaje pokret, a pogotovo nakon što su tom projektu dali potporu vrlo istaknuti pojedinci; Ante Dabo, Stjepan Kostelac, Zlatko Fumić, prof. dr. Igor Medved.

Pridružio im se i Vladimir Tomaić.

Ideja o osnivanju regionalne stranke po meni je više nego dobra. Krajnje je vrijeme da se mi u Ličko-senjskoj županiji organiziramo radi naše opstojnosti, a i radi resursa u poljoprivredi, mljekarstvu, šumarstvu, turizmu i da te naše prednosti napokon iskoristimo. Ako bi zaživio takav projekt, spreman sam dati svoj doprinos. S obzirom na dosadašnja iskustva koja nisu polučila rezultate, uvjeren sam da nam je to jedini model za uspjeh i opstanak Ličko-senjske županije, zaključio je Tomaić.

Gs Press / c.p.L.O.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.