VISOKA POBJEDA I TIJESAN PORAZ MLADIH RUKOMETAŠA 2006. GODIŠTA

Dječaci 2006. godišta Rukometnog kluba “Gospić” nastavljaju s natjecanjem u 1.HRLDA zapad.

Ekipa je u nedjelju, 20.10.2019. godine, otputovala na Rab gdje je za protivnike imala svoje vršnjake iz Rovinja i Labina.

Veoma loš i dekoncentriran ulazak u prvu utakmicu omogućio je ekipi Rovinja nekoliko brzih pogodaka kojima su se već u 2. minuti utakmice odvojili na 4:0 i gotovo riješili utakmicu. Uspjeli su se Gospićani trgnuti, svim silama pokušavali sustići spomenutu prednost (3:6, 4:7), no svaku priliku za potpuni priključak uspjeli su neobjašnjivo upropastiti i vratiti provinika na dotadašnju razliku od 5 do 6 pogodaka.

Cijelo drugo poluvrijeme igrači Gospića su rudarski radili, pokušavali, te na krilima vratara Tonkovića koji je spojio 3-4 obrane smanili na 13:16, u završnici i na 17:20, no velika brzopletost koštala ih je potpunog povratka u utakmicu.

Samo 10 minuta nakon slijedila je nova teška utakmica, ovoga puta protivnik je bio RK Rudan iz Labina. Ekipa je pokazala veliki karakter budući je gotovo bez odmora uspjela zaboraviti prethodni neuspjeh, odraditi odličnih prvih 20 minuta, te maestralno drugo poluvrijeme koje su dobili velikih 16:5.

Svaki trening i nova utakmica je škola da se u ovako neizvjesnoj ligi, za najveće domete i plasman među na završnicu PH (4 najbolje ekipe lige i 20 najboljih u Hrvatskoj), nema pravo na lošiju utakmicu, a pogotovo ne na lošiji dan. S pobjedom protiv Rovinja sve bi bio lakše, no ima još puno do kraja, borba se nastavlja.

RK ROVINJ – RK GOSPIĆ 22:17 (14:8) – Jergović (6), Suknaić (3), Hečimović (2), Bukovac (2), Pavelić (2)

RK GOSPIĆ – RK RUDAN LABIN 26:13 (10:8) – Suknaić (8), Jergović (6), Čačić (4), Hečimović (2), Orešković (2)

RK Gospić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.