Što povezuje Hrvatsku gorsku službu spašavanja Stanicu Gospić i Rotary club Zagreb? Humanitarno djelovanje, i jednima i drugima cilj je isti, posvećenost humanim ciljevima. Prepoznali su to članovi Rotary cluba Zagreb koji su već 9 godina donatori HGSS Stanici Gospić, jer sa svojim donacijama u vidu opreme zajedno sa dobrovoljcima spašavateljima dijele viziju boljeg svijeta i na taj način sudjeluju u spašavanju ljudskih života.

S obzirom da je blagdansko vrijeme, naši prijatelji iz Rotary cluba Zagreb ponovno su nas ugostili na božićnom domjenku u hotelu Esplande u Zagrebu, gdje smo bili jedini gosti, ne članovi Rotary cluba. I ovom prilikom pokazali su svoje veliko srce, te su nam donirali financijska sredstva za kupnju saonica za zimsko spašavanje, te im se još jednom od srca zahvaljujemo.

No, ono čemu se posebno radujemo je naš slijedeći susret u Lici, sada već tradicionalni, kada ćemo s velikim zadovoljstvom svojim prijateljima iz stručnog i poslovnog života Republike Hrvatske prezentirati svoj rad, kao i prirodne ljepote Velebita i Like, kojih je na sreću toliko da ih u proteklih 9 godina nismo uspjeli obići.

Gs Press / HGSS Gospić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.