Velike gužve su na svim važnijim graničnim prijelazima

0

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora. Na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Jankomir i Lučko vozi se usporeno, a kolona pred naplatom Lučko (A1) je oko 5 km, a između čvorova Buzin i Lučko oko 8 km izvijestio je subotu ujutro HAK.

Na cestama prema moru su od ranog jutra ogromne gužve, vozi se usporeno i u kolonama. Na granici sa Slovenijom na ulaz se čeka od pola sata do 3 sata na Maclju, na graničnom prijelazu Goričan s Mađarskom na ulaz u Hrvatsku čeka se sat i pol.

HAK javlja kako će se tijekom cijelog dana zbog veće gustoće prometa povremeno voziti uz kraće zastoje na pojedinim dionicama autocesta – u blizini odmorišta te kod ulaza ili izlaza s autocesta, na prilazima turističkih središta duž obale, nekim graničnim prijelazima te na dionicama cesta na kojima se zbog radova vozi uz privremenu regulaciju.

Vozače pozivaju na dodatni oprez i strpljenje te poštivanje prometnih propisa i ograničenja.

Nakon prometne nesreće na autocesti A1 između čvorova Novigrad i Bosiljevo I u smjeru Dubrovnika vozi se u koloni od oko 4 km.

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora. Na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Jankomir i Lučko vozi se usporeno, kolona pred naplatom Lučko (A1) je oko 4 km, a između čvorova Buzin i Lučko oko 6 km.

Na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Jankomir i Lučko vozi se usporeno, a kolona pred naplatom Lučko (A1) je oko 5 km, a između čvorova Buzin i Lučko oko 8 km.

Na granicama se čeka preko sat i pol.

Ne smanjuju se kolone na cestama, kao ni na granicama.

Na granici sa Slovenijom na ulaz se čeka od pola sata do sat i pol na Maclju, na graničnom prijelazu Goričan s Mađarskom na ulaz u Hrvatsku čeka se jedan sat.

Gs Press / index.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.