Kulturno Informativni Centar Gospić poziva Vas na ugodno druženje s autoricom dviju knjiga Ingrid Divković koja će predstaviti svoju drugu knjigu “Knjiga za Divlju ženu” te blogericom Alis Marić, autoricom najpopularnije stranice i bloga o knjigama “ČITAJ KNJIGU”. Promocija će se održati u utorak, 4. travnja 2017. u 18 sati, u velikoj dvorani KIC-a

Nakon promocija diljem Hrvatske i gostovanja u Zagrebu, Rijeci, Opatiji, Šibeniku, Omišu i Kaštel Sućurcu, Puli, Čakovcu, Varaždinu i Osijeku “KNJIGA ZA DIVLJU ŽENU” dolazi i u Gospić.

Ova knjiga nikada ne bi bila napisana da u autoričinom životu, u vremenu čitanja spomenute knjige i vremenu nakon, nije bilo prisutnosti ljubavi, duha i nečeg većeg od nje same. “KNJIGA ZA DIVLJU ŽENU” je knjiga kratkih poetsko/proznih zapisa divlje snage koja progovara kroz jednu ženu. “KNJIGA ZA DIVLJU ŽENU” je knjiga utjehe i knjiga ljubavi.

Nakon gospodina Ega, svih teških i pomalo turobih životnih situacija, na scenu Života stupila je ona, Divlja Žena, vesela i strastvena, plaha i neobuzdana. Ona koju možda niste očekivali ali koja je došla bez pitanja i bez najave. Tiho i polako, poput vučice, na vršcima prstiju. Došla je podsjetiti nas tko smo bile, tko smo sada i tko ćemo tek biti. Autorica inspiraciju za ovu knjigu duguje Clarissi Pinkoli Estes, autorici knjige “Žene koje trče s vukovima”.

Knjigu ćete moći kupiti po promocijskoj cijeni, a očekuju vas i autoričine poruke u obliku naljepnica te prelijepe šalice Čitaj knjigu.

Gošća na ovoj književnoj večeri je prof. Nedjeljka Šahbazović, posljednjih godina intenzivnije se bavi pisanjem poezije, te će nekoliko njezinih pjesama biti predstavljeno publici.

GsPress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.