Poštovane kolegice i kolege, članice i članovi HDZ-a Grada Otočca i Ličko-senjske županije
opredjeljena najvišim demokratskim standardima, europskim demokršćanskim vrijednostima i državotvornom politikom našeg prvog predsjednika dr.Franje Tuđmana, naša je stranka u nedjelju provela unutarstranačke izbore na kojima smo birali predsjednika HDZ-a, njegovog zamjenika i četiri potpredsjednika.

U specifičnim okolnostima ugroze korona virusom uspjeli smo, dobrom organizacijom ali prije svega vašom odlučnošću i iznimnim odazivom, potvrditi europski put naše stranke i uspješnu politiku Vlade Republike Hrvatske na čelu sa našim predsjednikom g.Andrejem Plenkovićem.

U tom vam se smislu, poštovane članice i članovi Hrvatske demokratske zajednice kao koordinator tima g.Andreja Plenkovića za Ličko-senjsku županiju i predsjednik GO HDZ Otočac želim iskreno zahvaliti na svemu učinjenom za dobro naše stranke, našeg grada Otočca i naše županije. Odlučili smo nastaviti putem kontinuiteta, konkurentnosti i uspjeha koji naš grad i našu županiju dodatno osnažuje i približava onim vrijednostima koje svojom politikom promiče nas predsjednik g.Andrej Plenković sa svojim pobjedničkim timom.

S poštovanjem,
dr.sc.Branislav Šutić, prof.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.