Mi Hrvati smo nebrojeno puta dokazali neke stvari: da nam zdravstveni sustav treba mijenjati i da smo najjači  i ujedinjeni u nevolji.

Studenti Veleučilište “Nikola Tesla” u Gospiću dokazali su da svaka kuna vrijedi, samo ako se dijeli aktivirajući 25 ugostiteljskih objekata sa područja Grad Gospić, jedan iz Otočca, jedan s područja Grada Novi Vinodolski i jedan sa područja općine Perušić. Zajednički im je cilj kako bi pomogli Šimunu Petru Maruni, bratu od kolege i prijatelja Roka.

Tako su studenti Veleučilišta  još jednom pokazali svoju humanost i otvorili srca ljudi kako bi pomogli desetogodošnjem dječaku koji dugih osam godina vodi bitku sa karcinomom, što je iscrpljivo kako za njega, tako za njegove roditelje, dva brata i sestru.

Zahvaljuju gospićkom  Jump-baru i grupi „Tajno ime“ koji su im izašli u susret i pomogli sa realizacijom humanitarnog koncerta.

Također, zahvaljuju se zaposlenicima Hotela „Stara Lika“ koji su odvoji od svojih primanja i prikupili 1.000 kuna za liječenje Šimuna Petra.

Zahvaljuju se Gs Big Band, koji nisu mogli zbog prethodno dogovorenog nastupa sudjelovati na ovom humanitarnom koncertu, ali su unatoč tome dio prihoda odvojili za humanitarnu akciju studenata. Zahvaljiju se Bistro & Pizzeria „Tomislav“ iz Gospića koji su uz donatorske kutije odlučili donirati prihode od prodaje pizza. Zahvaljuju se i Caffe baru „Enigma“  i „Forum“ koji su novac od prodaje kave donirali za Šimuna Petra.

Zahvala se odnosi i svim ugostiteljskim objektima koji su se uključili prihvaćanjem donacijske kutije: Caffe bar „Feniks“, „Euro Caffe“, Disco club Amadeus, Caffe bar “Mali cafe”, Caffe bar Spectaculum, Bistro & Wine bar “Travel”, Caffe bar „Team“, Caffe bar „Bonus“, Caffe bar „In-gs“, Caffe bar „Bevanda“, City Bar, Gospic, „Agro Tena“, Pekarna Marija, „Poljolika“, Caffe bar „Marina“ i Caffe bar „Cadillac“.

Studenti se zahvalju svim ljudima na otvorenosti i srdačnosti za najmanje i najosjetljivije jer bez vaših donacija sve ovo bi bilo nemoguće. Otvorenost vaših srca ne možemo izmjeriri, ali ćemo do ponedjeljka do 18.00 sati objaviti koliko je ukupno prikupljeno novčanih sredstava i dokazati iako nas je malo da imamo najveća srca za najpotrebnije.

Ovim putem pozivamo sve one koje prolaze kroz općinu Perušić da zastanu u Caffe Bar „Cadillac“ jer će ih tamo cijeli tjedan čekati donacijska kutija, a velikodušni Cadillac prikupljanje donacija će završiti koncertom GS Big Banda u subotu 20. travnja sa početkom u 20 sati.

ŠIMUN PETAR JE OVO ZASLUŽIO!

Ukoliko niste bili u mogućnosti sudjelovati u organizaciji studenata na području grada Gospića, svoju donaciju možete uplatiti na račun:

HR5924070003104986160 OTP BANKA- OTPVHR2X Swiss code

Šimun Petar Maruna

Adresa: Alojzija Stepinca 31, Maslenica

Gs Press / c.p.L.O.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.